Blikk: Sztriptízbárt is üzemeltet a DK székesfehérvári jelöltjéhez köthető cég – hvg.hu

Read Time:1 Minute, 22 Second
Blikk: Sztriptízbárt is üzemeltet a DK székesfehérvári jelöltjéhez köthető cég – hvg.hu

A klubot a lap szerint az Alba Autómosó Kft. üzemelteti. Megkeresésükre nem reagált Ráczné Földi Judit.

Ellenzéki előválasztás

Az ellenzék jelentős része a 2022-es parlamenti választáson a saját esélyeit növelő új, demokratikus intézményként tekint az előválasztásra – ugyanezt a kormány és a Fidesz “Gyurcsány-show-nak” és “bohózatnak” tartja. Az előválasztáson dől el a 106 egyéni körzetben legesélyesebbnek tűnő ellenzéki képviselőjelölt személye és így választják ki az Orbán Viktor kihívójaként fellépő közös miniszterelnök-jelöltet is. Az előválasztás fejleményeit cikksorozatunkban követheti.

Egy Amigo Bár és Night Club nevű sztriptízbárt is üzemeltet az Alba Autómosó Kft., az a cég, amivel a Válasz Online összefüggésbe hozta a DK székesfehérvári képviselőjelölt-jelöltjét, Ráczné Földi Juditot – írja a Blikk.

A Válasz Online szerint Földi július 26-án előválasztási feddhetetlenségi nyilatkozatot írt alá, amely szerint nincs offshore cég az ő vagy a családja tulajdonában. De ugyanezen a napon szállt ki az általa vezetett Alba Autómosó Kft.-ből egy olyan, Delaware állambeli offshore-helyszínre bejegyzett vállalkozás, a Minos King Global Business LLC., amelynek a DK-s jelölt az aláírási joggal rendelkező képviselője. Miután nyilatkozatban tagadott mindent Földi, a Válasz Online azzal is előállt, hogy a jelölt nemcsak képviselte, de – mint fogalmaztak – „tulajdonolja is (de a keltezés alapján a minimum, hogy nyáron tulajdonolta) a Delaware állambeli offshore-helyszínre bejegyzett vállalkozást”.

A Blikk szerette volna megkérdezni Földit mind a kft.-ről, mind pedig a klubról, de azt írják, a képviselő nem reagált a megkeresésükre.

Ráczné Földi Judit ügyét vizsgálta az Országos Előválasztási Bizottság is, majd elutasították az offshore-vádakat tartalmazó beadványt.

Eredeti forrás:
https://hvg.hu/kkv/20210929_raczne_foldi_judit_dk_alba_automoso_kft_sztriptizbar

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %